Drive-By Γυρίσματα στην κεντρική πλαγιά έχει γείτονες στην άκρη? Είναι η 37η σκοποβολή του Ντουλούθ φέτος

DULUTH, Minn. – Γείτονες μιλούν έξω μετά και νωρίς το πρωί drive-by γυρίσματα Τετάρτη στην κεντρική γειτονιά Hillside Duluth του. Αυτό είναι το ρεκόρ της πόλης 37η γυρίσματα μέχρι στιγμής αυτό το έτος σε σύγκριση με 23 πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία duluth Αστυνομικό Τμήμα. Και οι γείτονες, που είναι γονείς, λένε ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συμβαίνει στην αυλή τους και ελπίζουν ότι άλλοι κάτοικοι του Ντουλούθ θα μιλήσουν πριν σκοτωθεί κάποιος.

“Είμαστε σαν ήταν ότι πυροβολισμοί ή πυροτεχνήματα, και ήμουν σαν, αυτοί ήταν πυροβολισμοί,” είπε ο Bre Legutko, 38, μια δια βίου κάτοικος του Duluth που ζει μόνο πόρτες από όπου οι πυροβολισμοί χτύπησε έξω.

Ο πυροβολισμός έγινε γύρω στις 3:15 π.m. Τετάρτη. Ένα όχημα φαίνεται σε βίντεο παρακολούθησης οδήγηση μέχρι 4η Λεωφόρο Ανατολή πριν επιβραδύνει στη διασταύρωση της 9ης οδού και ψήσιμο τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς.

Legutko είναι μια μητέρα δύο που λέει ότι οι σφαίρες που εκπυρσοκρότησαν σε αυτούς τους πυροβολισμούς στο Duluth είναι εκτός ελέγχου.

“Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένας πυροβολισμός τόσο κοντά και ήταν τρομακτικό … τους πυροβολισμούς”, δήλωσε ο Λεγκούτκο. “Ένας από τους γείτονες είπε, “τι περιμένεις, αυτός είναι ο Ντουλούθ.” Λοιπόν, δεν περιμένω ότι σε όλα, αυτό δεν είναι τα πρότυπα μου Duluth σε όλα – είναι να είναι μια σκοποβολή οπουδήποτε – εδώ, εκεί.”

Κανείς δεν τραυματίστηκε ή συνελήφθη σε αυτό το τελευταίο πυροβολισμό και η αστυνομία δεν βρήκε κανένα σπίτι που επλήγησαν από πυροβολισμούς.

Αλλά ο αδελφός του Legutko, Laury, 41, ένας πατέρας τριών που ζει επίσης στο ίδιο τετράγωνο, πιστεύει ότι δεν κάνει αυτό το είδος της βίας όπλο ΕΝΤΆΞΕΙ.

“Μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε το κρεβάτι του παιδιού μου πιο κοντά στην καμινάδα ίσως, δεν ξέρω,” είπε ο Laury. “Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει τόσο κοντά. Παίρνει την καρδιά σας άντληση … Όπως, ουάου, κοιμόμουν μέσα από αυτό.”

Οι Λεγκούτκος έχουν κάμερες παρακολούθησης έξω από τα σπίτια τους που απαθανάτισαν τους πυροβολισμούς.

Λένε επίσης γειτονιά τους είναι αρκετά καλά συνδεδεμένη με την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ τους, όταν τα πράγματα είναι έξω από τα συνηθισμένα – κάτι Duluth αστυνομία θέλουν κάθε γειτονιά να επικεντρωθεί.

“Απλά να πάρει πράγματα έξω που μπορεί να μην ξέρετε σημαίνει τίποτα θα μπορούσε να σημαίνει κάτι για κάποιον,” είπε ο Laury.

«Αυτό ακριβώς δεν μπορεί να συμβαίνει και οι άνθρωποι πρέπει να μιλήσουν επάνω για το επειδή δεν μπορούν να κάνουν αυτό – όχι στη γειτονιά μας ή καμία γειτονιά,» Bre εν λόγω. “Και αν κοιτάξετε μακριά, πιθανότατα θα συνεχίσει να συμβαίνει.”

Από τις 2 Δεκεμβρίου, υπήρξαν εννέα θύματα από πυροβολισμούς και κανένας θάνατος.

Έντεκα ύποπτοι έχουν συλληφθεί και συνδέονται με 10 από τους 37 πυροβολισμούς, σύμφωνα με στοιχεία του Αστυνομικού Τμήματος ντουλούθ.

Ο αρχηγός Μάικ Τουσκέν έχει πει ότι ως επί το πλείστον όλοι αυτοί οι πυροβολισμοί αφορούν ανθρώπους που γνωρίζονται με κάποιο τρόπο που συνδέονται μέσω κύκλων ναρκωτικών, χρημάτων και σχέσεων.

Και για να διευκρινιστεί, αυτοί οι πυροβολισμοί περιλαμβάνουν όλα τα εγκληματικά περιστατικά πυροβολισμών, όπως η έκθεση “πυροβολισμών” το πρωί της Τετάρτης στην Κεντρική Πλαγιά. Κανείς δεν χτυπήθηκε, αλλά η πράξη ήταν σαφώς εγκληματική. Οι σφαίρες πετούσαν στον αέρα, και οι κάλυκες συλλέχθηκαν επί τόπου για αποδεικτικά στοιχεία.

Άλλες κλήσεις “πυροβολισμών” αυτό το έτος περιλαμβάνουν πυροβολισμούς μεταξύ οχημάτων ή μεταξύ ομάδων ανθρώπων σε σοκάκια με υπόπτους και θύματα που απογειώθηκαν, χωρίς τραυματισμούς ή άρνηση να μιλήσουν στην αστυνομία. Αυτό είναι επίσης ένας πυροβολισμός στην κοινότητά μας – ένα μη θανατηφόρο πυροβολισμό των στοχοθετημένων πυροβολισμών – αλλά ένας πυροβολισμός που καταγράφεται ως τέτοια από το αστυνομικό τμήμα Duluth.

 

Προτεινόμενα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση